[INSPIRATIEPOST] Bepaal wat voor leven je echt wilt. Zeg dan ‘nee’ tegen alles wat dat niet is.

Lekker simpel, toch?
???????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????? ???????? ???????????? ????????????????.
Tja, als het zó gemakkelijk was, had iedereen zijn weg al wel gevonden…

Ikke niet, dus.
Ik was de weg helemaal kwijt.
Niet alleen wist ik niet (meer) wat ik nou écht wilde, ik twijfelde ook nog eens aan alles wat ik ooit gedaan had. Het was alsof mijn hele leven één grote leugen was en niemand kon mij de waarheid vertellen.

Dit gebeurde eind 2015, inmiddels dus alweer zo’n 6,5 jaar geleden, toen ik in een burn-out terecht kwam. Niemand begreep er iets van, net als ik zelf. Ik was gezond, had een goed inkomen, een huis, auto, eigen zaak die goed liep. Eigenlijk alles waarvan men dacht dat het me gelukkig zou maken. En toch was ik het niet.

In de 5 jaren die volgden nam ik een enorme U-bocht naar de koers die ik nu vaar. 5 jaar lijkt lang, maar ik ben er nu elke dag dankbaar voor. Niet alleen wat het voor mij heeft betekent, maar vooral ook om wat ik nu voor anderen kan betekenen. Wie zijn weg kwijt is moet die weliswaar zelf vinden, maar kan daarbij altijd de hulp van een gids gebruiken.

???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…

Wil je weten hoe mijn U-bocht tot stand kwam?
Hoe ik stap voor stap ontdekt heb waar ik heen wilde en welke weg ik daarvoor moest nemen?
Als je denkt dat ik jou kan helpen, vraag dan.
Wie weet mag ik jouw gids zijn.

Deel deze Inspiratiepost: