[INSPIRATIEPOST] Ben jij blij met wat je elke dag aantrekt?

Sorry, ik bedoel nu niet de kleren die je draagt.
Ik bedoel meer de dingen, mensen en situaties die er in jouw leven komen. Dat wat veel mensen nog steeds voor- of tegenspoed, geluk of ongeluk noemen. Dat soort dingen dus.

Als je niet tevreden bent met wat jij elke dag aantrekt, leer dan om iets anders aan te trekken. Iets waar je wèl blij mee bent. Want dat is namelijk mogelijk! Je moet alleen weten (leren) HOE, dat is alles. Simpel toch?

???????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????.
Leer hoe het werkt om de dingen, mensen en situaties aan te trekken waar jouw leven beter van wordt. Als ik het kan, kun je het ook!

Zo heb ik …
???? het werk dat bij mij past,
???? de honden die bij mij passen,
???? de vrienden die bij mij passen,
???? het inkomen dat bij mij past,
???? en zo kan ik wel even doorgaan…

Niet als gevolg van “wishful thinking”, maar als gevolg van inzicht in mezelf! Het gaat er om dat ik ga passen bij datgene wat ik graag wil, zodat we een match worden. Zo werkt de Wet van Aantrekking. En ik kan het je allemaal uitleggen!

Deel deze Inspiratiepost: