[INSPIRATIEPOST] Als jij niet weet waar je over 5 jaar wilt zijn, dan ben je er al…

???????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? 5 ???????????????? ???????????????? ????????????????, ???????????? ???????????? ???????? ???????? ????????…

Lees deze tekst gerust nog eens.
Je kunt het namelijk, zoals met alles, van twee kanten bekijken.

Als je tevreden bent met alles wat je bent, hebt en doet, en geen dromen of verlangens hebt, weet je waar je over 5 jaar zult zijn, namelijk precies waar je nu al bent. Ik betwijfel of dat reëel is maar dat laat ik aan ieder zelf over om te bepalen.

Het is echter ook mogelijk dat je geen idee hebt van wat je wilt of kunt en dat je daardoor ook geen idee hebt waar je over 5 jaar wilt of kunt zijn. Dat is best een vervelende situatie, zeker als je niet tevreden bent met je huidige situatie.

Voor beide perspectieven geldt:
???????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????? ????????????????, ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????? ????????????????. Dat is de meest gemakkelijke maar vaak niet de meest verstandige keuze. Hoe dan ook, het is JOUW keuze.

???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????? en bij de verantwoordelijkheid die je durft te nemen voor alles wat er in jouw leven gebeurt. Daar waar je de verantwoordelijkheid bij een ander legt, geef je de macht om je eigen leven te beïnvloeden weg. En voor je het weet ben he dan over 5 jaar nog steeds waar je nu al bent…

Deel deze Inspiratiepost: