[INSPIRATIEPOST] Als je jezelf echt wilt ‘vinden’, kijk dan naar binnen, niet naar buiten…

π˜Όπ™‘π™¨ π™Ÿπ™š π™Ÿπ™šπ™―π™šπ™‘π™› π™šπ™˜π™π™© π™¬π™žπ™‘π™© ‘π™«π™žπ™£π™™π™šπ™£’, π™ π™žπ™Ÿπ™  𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧 π™—π™žπ™£π™£π™šπ™£, π™£π™žπ™šπ™© 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙗π™ͺπ™žπ™©π™šπ™£, π™šπ™£ π™Ÿπ™š 𝙯π™ͺ𝙑𝙩 π™—π™šπ™¨π™šπ™›π™›π™šπ™£ 𝙙𝙖𝙩 π™Ÿπ™š π™Ÿπ™šπ™―π™šπ™‘π™› π™–π™‘π™‘π™šπ™šπ™£ 𝙒𝙖𝙖𝙧 π™π™€π™šπ™›π™© π™©π™š ‘π™π™šπ™§π™žπ™£π™£π™šπ™§π™šπ™£’. π™’π™žπ™š π™Ÿπ™š π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  π™—π™šπ™£π™© π™žπ™¨ π™šπ™§ π™–π™‘π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙖𝙑 π™œπ™šπ™¬π™šπ™šπ™¨π™©.

Ik hoor het zo vaak:
Mensen die “op zoek naar zichzelf” zijn.
Ze zijn zichzelf ergens kwijtgeraakt en voelen zich verloren. Ze missen hun eigen identiteit en voelen zich niet authentiek.

Dus gaan ze op zoek.
Alleen weten ze niet goed waar te beginnen.
Sommigen zoeken zΓ³ ver dat ze een wereldreis maken. Ze lezen en leren, over geloof, cultuur, religie, spiritualiteit en meer, in de hoop om daar aanknopingspunten te vinden voor hun weg naar zichzelf. Ik vind dat persoonlijk heel mooi.

Hoe en waar ze ook zoeken, één ding hebben ze allemaal gemeen. Zodra ze zichzelf hebben “gevonden”, blijkt dat ze nooit iets kwijtraakt waren. Ze waren alleen vergeten. Ze droegen hun ware zelf al die tijd met zich mee, zonder het te beseffen. Waar ze naar zochten was niet hun ware zelf, maar de weg om hun ware zelf te herinneren. Het was er al die tijd al.

Deel deze Inspiratiepost: