[INSPIRATIEPOST] Als je je afvraagt “Hoe zou het zijn?” dan heb je een droom, een verlangen.

Bijvoorbeeld, hoe het zou zijn als…

???? je de liefde van je leven zou vinden en niet meer eenzaam zou zijn…
???? de baan zou vinden waar je met plezier zou gaan werken…
???? je genezen zou zijn van die slepende ziekte…
???? je bankrekening voldoende saldo had om niet tekort te komen…
???? je je stress onder controle kreeg en eindelijk weer eens goed kon slapen…

Helaas verdwijnt die droom vaak weer snel uit beeld. Het verlangen wordt kort na het ontstaan snel de kop ingedrukt door beperkende gedachtes in je hoofd. Gedachtes die jou vertellen dat het allemaal toch niet mogelijk is. Dat dromen bedrog zijn. Dat zoiets niet voor jou is weggelegd. Dat je het maar beter weer kunt vergeten. ???????????????????????? ???????? ?????????????

Welnu, ik zeg je, nee, ik ???????????????????????????????????? je, dat die beperkende gedachtes B.S. zijn. Je mag dat vertalen naar BullShit, maar ik zeg liever ???????????????????????????? ????????????????????????, ofwel jouw Geloof Systeem. Jij ???????????????????????????? namelijk dat het niet kan, terwijl hier geen bewijs voor is. Het enige dat jou beperkt is wat jij ???????????????????????????? en de manier waarop jij denkt. En het goede nieuws is: Dat kun je veranderen! Zodat jij weer gaat geloven, in jezelf en in je dromen.

Als je twijfelt of je jouw droom kunt realiseren, stel jezelf dan eens de 10 vragen uit het boek “Kan jouw droom werkelijkheid worden?” van John Maxwell.

Deel deze Inspiratiepost: