[INSPIRATIEPOST] “Als ik later …, dan ga ik …”

Heb jij ook regelmatig deze gedachte?

Zal ik je eens wat vertellen?
???????????????????? ???????????????????????????? ????????????????!
De toekomst bestaat enkel en alleen in jouw gedachten. In je hoofd. Meer niet.
Hetzelfde geldt trouwens ook voor het verleden.

Denken aan de toekomst of het verleden is hetzelfde als dagdromen.
Het haalt je uit het NU waar feitelijk alles gebeurt. Alleen op het NU heb je invloed, de rest is als een film die je alleen maar kunt bekijken.

Als je veel met je gedachten in de toekomst bent, creëer je ook verwachtingen.
Positieve of negatieve, het is maar wat je mindset is. Maar het blijven slechts gedachten. Zeepbellen die elk moment kunnen knappen. En daar ook nog eens heel veel van.

???????????????? ???????? ???????????? er wereldwijd elke dag meer dan een miljoen mensen niet wakker worden?
Die hadden ook allemaal toekomstplannen. Maar voor hen komen die plannen nooit uit. Omdat de toekomst aan niemand beloofd wordt. Omdat er enkel en alleen het NU is waar je iets mee kunt.

???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????????? ????????????????, ???????????????????? ???????? ???????? ???????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ????????????????.

Oefen er dus zo vaak mogelijk in om uit je gedachten over het verleden en je verwachtingen van de toekomst te komen en te LEVEN in het NU.

Leestip: “De kracht van het NU”, van Eckhart Tolle.

Deel deze Inspiratiepost: