[INSPIRATIEPOST] “Als alles wordt opgegeven, wordt je Zelf gevonden” – Mooji

Zie hier waarom veel mensen niet vooruitkomen op de weg naar hun droom of verlangen: Ze zijn niet bereid om los te laten wat hen tegenhoudt.

Simpel gezegd: Er is gewoonweg geen ruimte in hun leven voor nieuwe dingen, omdat ze hun oude rommel niet opruimen. Ze willen vanaf de plek waar ze zijn alleen maar nieuwe dingen ontvangen zonder daar eerst plaats voor te maken. En dat lukt nu eenmaal niet.

Ken je deze: “Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg”. Probeer maar eens een appeltaart te maken met het recept van een cake. Lukt dus niet.

Je zult iets moeten opgeven als je iets nieuws wilt krijgen. Voller dan vol kan je leven nu eenmaal niet worden. Wil je jouw authentieke zelf vinden, dan gaat dat precies ook zo. Alles wat niet bij jouw authentieke zelf hoort, zal plaats moeten maken voor de nieuwe jou. En dat betekent dus loslaten, voordat je kunt toelaten.

O ja, bijna vergeten: loslaten (en toelaten) kun je leren. Niet uit een boek, maar door te DOEN en te VOELEN. Liefst met een stuk begeleiding en wat support van gelijkgezinden. Want…

???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: