[INSPIRATIEPOST] Alles wat door mensen is gemaakt is ooit begonnen met een idee in iemands hoofd.

Alles wat door mensen is gemaakt is ooit begonnen met een idee in iemands hoofd. Dat idee werd tot een concept uitgewerkt, vervolgens geaccepteerd en goedgekeurd en tenslotte in de realiteit gecreëerd.

Alles wat gebeurt vóórdat iets daadwerkelijk wordt gecreëerd, gebeurt in je geest. Je bewuste geest zorgt voor de ontwikkeling van het concept, je onderbewuste geest zorgt voor de acceptatie en goedkeuring. Waar beiden elkaar kruisen ontstaan jouw dromen. Het is de combinatie van een concept (hoofd, ratio) met jouw verlangen (hart, gevoel) dat de drijfveer is achter het realiseren van een droom.

Dromen zijn voedsel voor het Universum. De Wet van Aantrekking is altijd op zoek naar mensen met dromen, om te helpen deze dromen te manifesteren. Dat lijkt heel mooi, maar er zit een addertje onder het gras: de Wet van Aantrekking maakt geen onderscheid tussen goed en slecht. Ze manifesteert waar jij het meest aan denkt en wat jou het meest fascineert. Niet alleen je dromen dus, maar ook je nachtmerries. Dat zijn tenslotte ook dromen…

Zou het niet geweldig zijn als je meer wist over hoe de Wet van Aantrekking werkt en je meer kunt focussen op je positieve dromen?

Deel deze Inspiratiepost: