[INSPIRATIEPOST] Alleen als je GELOOFT in wat je DENKT,
zul je kunnen CREEREN wat je WILT.

We vergeten het zó vaak: Denken is niet genoeg om verandering tot stand te brengen. Kijk eens naar wat er allemaal aan boeken beschikbaar is over gezond eten, afslanken, rijk worden, noem maar op. Als de kennis in deze boeken voldoende zou zijn om resultaten te behalen, zou iedereen toch gezond, slank en rijk moeten zijn? En toch is dat niet zo.

???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? als je niets met die kennis doet. Een boek kiezen over fietsen, zwemmen of paardrijden garandeert niet dat je dat daarna ook kunt. Je zult toch echt een keer op die fiets moeten gaan zitten, in het water moeten springen en op dat paard klimmen.

???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????? met de kennis die je hebt opgedaan? Dat is heel simpel: Als je GELOOFT dat die kennis voor jou van waarde is. Als je VOELT dat jij met die kennis iets kunt bereiken. Pas wanneer jij GELOOFT in in de mogelijkheid van wat jij DENKT, ontstaat de mogelijkheid om resultaten te behalen.

Wist je dat de Wet van Aantrekking exact zó werkt? Deze Universe Wet werkt volgens dezelfde 3 stapoen van het creatieve proces:
1. Denken (kennis)
2. Voelen (geloof)
3. Doen (resultaten)

Als je weet hoe de Wet van Aantrekking werkt, gaat er een wereld van mogelijkheden voor jou open!

Deel deze Inspiratiepost: