Inspiratieavond

Hoe sta jij in het leven? Ben je tevreden met wat je hebt of wil je meer? Meer tijd, meer vrijheid, meer quality time, meer van wat dan ook? De vraag is: denk jij dat dat mogelijk is? Dat het anders kan? Dat het beter kan?

Wat zou je er van zeggen als ik je 100% kan verzekeren dat dat inderdaad mogelijk is? Met een positieve instelling, een sterke wil en een stuk durf kun je dingen bereiken die je nu nog niet voor mogelijk houdt. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een goede begeleiding door iemand die dat pad al eens bewandeld heeft en weet hoe je de juiste stappen kunt zetten. Vraag je eens af: Wat houdt jou tegen om die stappen ook te gaan zetten?

Op een Inspiratieavond kan ik je hier alles over vertellen. Nou ja, alles…

Tijdens deze informatieve en inspirerende avond laat ik je kennismaken met mijn werk als coach & mind-expert en krijg je een vleugje van kennis en inzichten als voorproefje op de diverse programma’s en activiteiten die Better Life Coaching te bieden heeft.

Met een focus op zelfbewustzijn informeer ik je graag over de mogelijkheden van  persoonlijke groei en het sterker worden in je zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde. Maar ook over persoonlijk en zakelijk leiderschap: het ontwikkelen van een positieve invloed en het daarmee inspireren van de mensen in je omgeving.

De avond is geheel gratis toegankelijk en duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

De volgende Inspiratieavond staat gepland op:

  • Momenteel zijn er geen Inspiratieavonden gepland

Onderwerp van de inspiratieavond:

Iedereen heeft wel eens last van stress. De een meer dan de ander, soms vaak, soms als uitzondering. Het is met name het teveel en te vaak aan stress waar gevaar ontstaat. Chronische stress noemen we dat.

Chronische stress herken je aan allerlei lichamelijke klachten, waaronder hoofdpijn, migraine, misselijkheid, oorsuizen, pijnlijke spieren, duizelingen, maag- en darmklachten, slaapproblemen, enzovoort. Maar ook psychische/emotionele klachten, zoals somber en neerslachtig, depressief, vergeetachtig, concentratieproblemen, gespannen en nerveus zijn, en meer.

Ik spreek maandag 9 december over stress, overspannenheid en burn-out. Ik ga in op de veroorzakers van stress, het herkennen van symptomen en maatregelen om stress tegen te gaan. De focus van de avond ligt op persoonlijke ontwikkeling als wapen tegen stress.

Deelnemers aan de inspiratieavond kunnen na deze avond hun stressbalans opmaken en bepalen welke acties voor henzelf belangrijk zijn om zonder overmatige stress en met plezier door het leven te gaan.

Over mij:

Eind 2015 ben ik zelf door overmatige stress in een burn-out terecht gekomen. Ik weet dus uit eigen ervaring wat dit betekent en wat de invloed van chronische stress en burn-out op je leven kan zijn. Ik ben in 2016 en 2017 via een psychologisch traject hersteld en heb in 2017 en 2018 via coaching mijn persoonlijke en professionele leven weer opgepakt. Sinds 2018 deel ik mijn kennis, inzichten en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als effectief middel tegen chronische stress, overspannenheid en burn-out.

Locatie:

Omgeving Maastricht*

*Exacte adres wordt vermeld in bevestigingsmail.

De avond is interactief en dus voorzien van voldoende momenten om vragen te stellen. Er zullen flyers met informatie klaarliggen en je zult de mogelijkheid krijgen om tegen vroegboekkorting trainingen en workshops te boeken.

Sfeerbeelden: