[INSPIRATIETIP] Het licht aan het einde van de tunnel

Al eens door een heel lange tunnel gereden?

Als we vroeger met de auto naar Italië op vakantie gingen en door van die lange tunnels reden, kreeg ik altijd een apart gevoel. Spannend als we de tunnel in gingen maar een opluchting als we er weer uit reden.

Zo gaat het ook vaak in ons leven: we zitten in een tunnel door een beslissing die we ooit hebben genomen, maar we krijgen langzaam aan het gevoel dat we op een verkeerde weg zitten maar we eigenlijk geen andere kant op kunnen. Althans, zo lijkt het vaak. Dus we gaan maar door en door in de hoop dat het probleem zich ergens vanzelf oplost en we uit die tunnel geraken.

De mooiste momenten in mijn coachings zijn die waar ik het licht aan het einde van de tunnel letterlijk in de ogen van mijn cliënten zie. Een bewustwording waar moeilijkheden plaats maken voor mogelijkheden en er weer uitzicht is op een betere toekomst en een beter leven. Mijn cliënten helpen om te groeien en hen daarin te zien slagen geeft mij de hoogst mogelijke voldoening.

Herken je dit en ben je op zoek naar mogelijkheden in plaats van moeilijkheden? Dan moeten we echt eens praten. Je kunt een vrijblijvend en kosteloos gesprek aanvragen:

KLIK HIER

Deel deze Inspiratiepost:

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.