Workshop: ‘Boost je zelfvertrouwen’

Heb je al een tijdje het gevoel dat je niet langer achter het stuur van je eigen leven zit? Dat iemand anders de leiding heeft overgenomen? Dan is het wellicht tijd om de leider in jezelf terug te gaan ontdekken, want je zelfvertrouwen is een belangrijke schakel in het creatieproces. De creatie van nieuwe dromen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe resultaten.

Hoe zou jij je voelen als je je leven zelf kon bepalen en inrichten, zonder jezelf te moeten wegcijferen voor de mensen in je omgeving? Misschien leef je nu met een torenhoog schuldgevoel dat je nooit eerder de stap hebt genomen. Leren ‘nee’ zeggen zonder de angst om mensen achter te laten, is een wezenlijk onderdeel van een leven vol zelfvertrouwen. Je zou je grenzen kunnen afstellen, zonder je ooit nog schuldig te voelen.

In mijn nieuwe, verbeterde en uitgebreide workshop ‘Boost je zelfvertrouwen’ begeleid ik jou naar een prachtig leven met jijzelf in de hoofdrol. Na afloop kun je zelfverzekerder door het leven gaan en al je levensdoelen bereiken. Bovendien leer je verder groeien als persoon en kun je veel meer uit het leven halen, dan dat je vandaag denkt te kunnen.

Aan wie is deze workshop gericht?

  • Mensen die het lastig vinden om beslissingen te nemen.

  • Mensen die willen omgaan met negatieve individuen in hun omgeving.

  • Mensen die niet voor zichzelf durven opkomen.

  • Mensen die door het leven gaan met een opgetrokken handrem.

Wat houdt het in?

Gedurende de sessies bestuderen we in groep stap voor stap hoe jij je eigenwaarde aanzienlijk kunt vergroten. Je ontwikkelt het bewustzijn om erachter te komen wie en wat je tegenhoudt om je mooiste leven te leiden. Met deze workshop laat ik je zien dat iedereen terug het vertrouwen kan krijgen in het eigen kunnen. Op die manier geloof je werkelijk dat je het kunt en dat je het waard bent. Je leert je angsten en obstakels onder ogen zien, doelen stellen en je belemmerende overtuigingen ontslaan. Je gaat bovendien aan de slag met nieuwe, levensveranderende inzichten die zijn getest en goedgekeurd door mezelf.

Onthoud dat zelfvertrouwen een gave is die we allemaal bezitten. Het is eenvoudig om je zelfvertrouwen te boosten naar een hoger level. Graag wil ik jou hierbij helpen.

Deze workshop zal georganiseerd worden in 2x 4 uur (verdeeld over 2 ochtenden).

Wat verwacht ik van jou?

  • Je hebt de intentie om alle 2 sessies van 4 uur aanwezig te zijn.

  • Je levert een positieve bijdrage aan de groep.

  • Je bent 100% jezelf en je komt met een open geest, zonder te oordelen.

Twijfel niet langer en geef je zelfvertrouwen een ware boost. Gun jezelf deze unieke kans!

Dat wat je denkt, zul je worden. Dat wat je voelt, trek je aan. En dat wat je kunt bedenken, kun je creëren.

In de tweede sessie stel je een beknopt plan op van hetgeen je na deze workshop wilt doen met wat je geleerd hebt. Na een samen overeengekomen tijd (meestal 2-4 weken) heb je dan recht op een persoonlijke 1-op-1 opvolgsessie van 30 minuten waarin we samen bespreken wat deze workshop voor jou heeft betekent en wat je met het geleerde inzicht hebt bereikt. Mocht je nog vragen hebben of ergens in vastlopen, dan is deze opvolgsessie bedoeld om je weer op weg te helpen met het toepassen van wat je geleerd hebt.

Investering voor de volledige workshop (2 sessies): €195,- inclusief btw.

Na afloop van deze training krijg je ook een certificaat van deelname mee naar huis.

Deze workshop gaat enkel door bij minimaal 5 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gehaald, wordt de workshop gecanceld en stuur ik jou een e-mailbericht. In dat geval wordt je geld uiteraard terugbetaald. Voor elke betalende deelnemer die jij aanbrengt in deze workshop, krijgen jij en de nieuwe deelnemer elk 10% korting op je investering.

Locatie:

Omgeving Maastricht*

*Exacte adres wordt vermeld in bevestigingsmail.

Schrijf je in voor een van de volgende workshops:

MOMENTEEL GEEN NIEUWE WORKSHOP GEPLAND

Of vraag hier meer info aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Leer terug geloven in jezelf en vergroot je zelfvertrouwen!