[INSPIRATIETIP] Wat ben jij waard?

Wauw, wat een vraag? Maar wel iets om eens over na te denken.

Als je iets waardevols verkoopt, zoals je huis, je auto, noem maar op, hoe bepaal je dan een prijs? Je denkt na over de waarde vanuit jouw standpunt, maar ook vanuit het standpunt van de potentiële koper. En ergens daartussenin zou de ideale verkoopprijs moeten liggen, toch?

Vraag jezelf dan ook eens af wat jij zelf waard bent. Voor jezelf. Ofwel, wat heb jij voor jezelf over? Wat ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Als je weet dat je jezelf kunt verbeteren door in jezelf te investeren, hoe ver ga je dan? Bijvoorbeeld het volgen van een opleiding, of het investeren in je gezondheid. Of investeren in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je beter en gelukkiger in het leven staat en steeds meer mogelijkheden ziet om vooruit te komen en te groeien.

Als je de waarde ergens van wilt kunnen inschatten, is de belangrijkste vraag WAAROM je iets graag wilt. Zonder WAAROM is er weinig tot geen motivatie, zie je het nut niet in, hecht je er geen waarde aan. Ook niet aan je eigen waarde. Zonder WAAROM heb je geen doel, geen route, en sta je eigenlijk stil.

Zodra je weet WAAROM je iets wilt, ben je bereid om daar in te investeren. Tijd, moeite, geld, wat het ook kost. Want je weet WAAROM je het wilt, je bent gemotiveerd en bereid om alles te doen om je doel te bereiken.

Zoek en vind jouw WAAROM en de rest volgt vanzelf. Op weg naar een beter leven!

Meer weten? Neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

KLIK HIER

Deel deze Inspiratiepost:

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.