[INSPIRATIETIP] Stel dat het lukt…

Vraag je je dat wel eens af? Stel dat het lukt om die diep gekoesterde droom of wens uit te laten komen? Hoe zou je je dan voelen?

Zou het uitmaken wat je er voor had moeten doen als het eenmaal zo ver was? Zou het uitmaken of je het alleen of met hulp had gedaan? Zou het uitmaken wat het gekost had? Ik denk het niet… want JE BENT ER! En dat is het enige dat telt, toch?

In ons leven komen we op veel momenten voor een belangrijke beslissing te staan. Een beslissing waar we soms tegenop kijken, omdat ze ingrijpend is voor de levensweg die we in gedachten hadden. Een keerpunt in ons leven noem ik dat.

Een keerpunt doet zich voor als blijkt dat je een verkeerde route volgt. Zoiets voel je… Wat ooit wellicht een goed keuze was hoeft nu niet meer de juiste route voor jou te zijn. Dan moet je je route aanpassen, misschien zelfs ook wel je doel. Dat betekent dus veranderen. En om te veranderen heb je opties nodig om keuzes te kunnen maken.

Ik help mensen op een keerpunt in hun leven met het vinden van hun weg daarin. Ik begeleid hen in het vinden van een nieuwe route en help hen daarbij op weg.

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.