[INSPIRATIETIP] Sta eens even stil bij… jouw handleiding

Mijn handleiding, zul je denken? Ja, JOUW handleiding. Want als coach zie ik dat veel mensen hun handleiding niet of nauwelijks kennen. En ook niet of nauwelijks de tijd nemen om hem door te lezen (als ze hem überhaupt nog kunnen vinden).

Dat is ontzettend jammer, want eigenlijk is een handleiding een geweldig iets: het leert je hoe je iets ten volle kunt benutten. Zodat je maximaal profijt uit een investering haalt.

Ik hou van simpel. Dus ik leg mensen die bij mij op intakegesprek komen uit dat we samen hun handleiding gaan zoeken. Zodat zij op een gegeven moment weten waar hun “knopjes” zitten en waar ze voor dienen. Zodat ze daarna opeens veel meer keuzemogelijkheden hebben om zichzelf te “bedienen”. Ik zeg je, er gaat een wereld voor hen open als ze dat ontdekken.

Mijn passie ligt in het helpen van andere mensen om te groeien en te slagen. Hun succes is mijn succes! Ik voel me altijd dankbaar als ik een bijdrage mag leveren aan iemands vooruitgang op persoonlijk gebied, omdat ik weet dat dat naar buiten uitstraalt op zijn relatie, carrière, gezondheid en emoties in het algemeen.

Wil je eens vrijblijvend hierover kletsen, neem dan gerust contact op met me. Je kunt er alleen maar iets mee winnen…

Neem contact op

Ontvang je graag de blogs per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.