[INSPIRATIETIP] Rotte fundering? Vervuilde grond?

Tja, daar ga je dus geen huis op bouwen. Want je bent wel zo wijs dat je weet dat dat nooit goed zal aflopen. Je huis kan verzakken, muren kunnen scheuren en in het ergste geval stort je huis volledig in.

Als je al zo’n huis hebt en je houdt het met moeite staande, ga je er zeker niet aan verder bouwen. Dat is zoiets als het noodlot tarten, toch?

Kijk nu eens naar jezelf. Zie jezelf eens als een huis met een fundering, op een stuk grond. Hoe goed is jouw fundering? Hoe gezond is jouw grond?

Een gebrekkige fundering is zoiets als onvoldoende zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld, weinig zelfwaarde en zelfliefde, dat soort zaken. Vervuilde grond mag je vergelijken met jouw overtuigingen, ideeën en gewoonten, die je meegekregen en aangeleerd hebt maar die jou inmiddels niet meer dienen en die jou nu alleen nog maar in de weg staan. Je bent ze ontgroeid en ze houden je alleen nog maar tegen van wat je werkelijk wilt. Herken je dit?

Gelukkig zijn er manieren om die beperkende overtuigingen, ideeën en gewoonten te overwinnen. En ook methodes om je zelfvertrouwen en zelfwaarde te vergroten. Ik doe dat voor mijn cliënten via workshops en persoonlijke coaching. Dat zijn investeringen in jezelf!

Neem contact op

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.