[INSPIRATIETIP] Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

Heb je wel eens het gevoel dat je je blind staart op een probleem? Dat je het écht niet ziet? Dat je de neiging hebt om iemand te vragen om er eens van zijn of haar kant naar te kijken? En dat die iemand dan iets heel simpels zegt en jij denkt: Ja hallooo! Dat ik daar nou niet aan gedacht heb!

Zoiets noemen we een blinde vlek. Iets dat jij niet ziet maar een ander wel. En dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom je sommige dingen niet alleen kunt, maar wel met hulp van een ander.

Coaching is uitermate geschikt om in een vertrouwde omgeving je blinde vlekken te ontdekken. Een coach stelt jou de juiste vragen waardoor jij je uitdaging vanuit een ander perspectief kunt gaan zien. Waardoor jij meer mogelijkheden gaat zien om jouw uitdaging aan te pakken en stappen vooruit te zetten.

Ik daag jou daarom uit om over die drempel te komen en vaker aan een ander te vragen om je vooruit te helpen. Als je bedenkt wat jij zou doen als een ander om jouw hulp zou vragen, wat zou je dan doen? Juist, je zou waarschijnlijk met plezier iemand een stapje vooruit helpen. Ga er dan gerust van uit dat een ander dat ook voor jou over heeft. Zodat jij uiteindelijk ook gaat zien wat die ander ziet…

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.