[INSPIRATIETIP] Ik ga op reis en ik neem mee… mijn coach!

Huh? Jazeker, mijn coach. Niet naar Spanje of Italië, nee, ik bedoel een andere reis. Een enkeltje Persoonlijke Groei, de mooiste bestemming die ik ken. Ja, je leest het goed: een enkeltje, want deze reis gaat alleen vooruit.

Iedereen heeft wel een idee hoe hij zijn leven kan verbeteren. Een nieuwe relatie, een andere baan, meer inkomsten en/of vrije tijd, betere gezondheid, noem maar op. Dat is dus zo’n reis waar ik op doel.

Zo’n reis lukt niet altijd in je eentje. Dan kun je natuurlijk opgeven, maar je zou ook kunnen proberen om die reis samen te maken, met iemand die jou kan helpen de juiste weg naar je doel te vinden. Iemand die dingen ziet die jij niet ziet en jou daarop attent maakt, zodat je de juiste route kunt kiezen. Iemand die #samen met jou meer mogelijkheden vindt om je doel te bereiken dan jij in je eentje.

Ik hou van simpel en zo zie ik coaching ook: ik help jou om meer mogelijkheden te zien, zodat je meer en betere keuzes kunt maken. Zo simpel is het eigenlijk. Daar waar jij een doodlopende weg ziet, ontdek ik samen met jou een kruispunt, soms zelfs een zevensprong. Zo komen we stap voor stap daar waar jij zo graag wilt zijn. Samen.

Ik vind het geweldig als ik mensen zie slagen en nog meer als ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren!

Neem contact op

Ontvang je graag de blogs per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.