[INSPIRATIETIP] Hoe zou jij je leven omschrijven?

Als jij jouw leven in de schijnwerpers zou zetten, wat is dan de kleur van de spots die op jouw leven schijnen? Rood, dat je een warm en gelukkig gevoel geeft? Blauw, alsof het koel en afstandelijk is? Geel, met een gevoel van hoop en groei?

Jouw leven wordt, net zoals alle andere dingen om je heen, door iedereen anders gezien. Dat heet perceptie, oftewel de manier waarop je dingen ziet. Iedereen ziet dingen door een andere bril, in een ander licht, in een ander perspectief dus.

Als je de dingen in een ander perspectief plaatst, zien ze er meestal ook anders uit. Terwijl het nog steeds dezelfde dingen zijn. Snap je een beetje wat ik bedoel?

Je perceptie kunnen veranderen is heel krachtig. Je zou op die manier anders tegen problemen aan kunnen kijken – bijvoorbeeld – waardoor ze opeens minder groot en niet meer onoplosbaar lijken. Je krijgt de moed om ze aan te pakken.

Je perceptie veranderen … dat kun je leren! Het kost weliswaar tijd, oefening en moeite, maar het KAN. En ik beloof je: je leven zal er anders uit gaan zien.

In de Mastermind-training: ‘Je wordt wat je denkt’ is dit één van de dingen die je kunt leren. Samen met anderen, zodat je kennis, ervaringen en inzichten met elkaar kunt delen om nog sneller te groeien.

Om je alvast op weg te helpen, geef ik de eerste bijeenkomst van deze Mastermind-training cadeau. Ik verwelkom je graag!

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Deel deze Inspiratiepost:

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.