[BLOG 1] – Hoe (goed) gaat het met jou?

Als ik jou vraag hoe het met je gaat, antwoord je waarschijnlijk: “Goed”. Zonder echt na te denken. Want als je eerst zou nadenken, zou je waarschijnlijk reageren met: “Tja, dat hangt er van af wat je bedoelt.”

Want het gaat in ons leven natuurlijk niet op alle vlakken even goed. Toch? Tenzij jij diegene bent die in een soort van utopie leeft waar alles top is en niks beter kan… Ben jij dat?

Laat ik het dan over de meeste mensen hebben, mijzelf inclusief. Voor de meeste mensen zal het nodig zijn om even na te denken over hun antwoord. Als ze tenminste eerlijk willen zijn en mij niks wijs willen maken door te zeggen dat alles goed gaat. Want ik bedenk me dan dat er dan ook niks te verbeteren is en dat lijkt me stug…

Als je naar het plaatje kijkt zie je dat de kwaliteit van je leven over 5 “levensgebieden” verdeeld is. Je zou er wellicht nog meer kunnen bedenken, maar ik gebruik even deze 5 omdat ik dit voor mij de belangrijkste zijn. De vraag is dus: “Hoe goed gaat het met jouw relaties?”, “Hoe goed gaat het met jouw carrière? “, enzovoort. Die vraag is al een stuk makkelijker te beantwoorden dan de algemene vraag: “Hoe gaat het met je? “, toch?

In mijn volgende blog lees je meer over deze 5 levensgebieden en de kwaliteit daarvan in jouw leven.

Overigens maken deze 5 levensgebieden deel uit van het onderwerp dat ik op mijn komende kennis- en inspiratieavond (vrijdag 10 mei) presenteer!

Schrijf je in voor de proefles:

Momenteel zijn er geen nieuwe trajecten gepland.

Of schrijf je meteen in voor het volledige traject:

Momenteel zijn er geen nieuwe trajecten gepland.

Ontvang je graag de blogs per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.