[INSPIRATIETIP] ‘Gefeliciteerd, u bent officieel genezen!’

‘Gefeliciteerd, u bent officieel genezen!’, was de boodschap van mijn psychologe. ‘Heel veel succes en maak er wat van!’. Even later stond ik op de stoep buiten de praktijk, gezicht in de zon en het enige wat ik kon denken was: en wat nu?

De levensloop die ik ooit had gepland was niet meer van toepassing. Dat voelde inmiddels ook al lang niet meer goed voor mij. Ik moest dus een andere weg vinden, misschien zelfs een ander doel. Maar wát dan?

Deze situatie overkomt ons allemaal, in min of meerdere mate. Dat we op een keerpunt in ons leven komen en ons gevoel ons zegt dat het anders moet. Een moment waarop we zéker weten wat we níet meer willen, maar nog niet weten wat we dan wél willen. Laat staan hoe we daar kunnen komen.

Ik begeleid mensen die op een keerpunt in hun leven staan en daar hulp bij willen. Mensen die bereid zijn om de juiste vragen te horen en met de antwoorden aan de slag te gaan. Omdat ze een nieuwe route naar een beter doel willen vinden en uiteindelijk een beter en gelukkiger leven willen leiden.

Als je je hierin herkent bied ik jou de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een afspraak met mij te maken. Voorafgaand vraag ik je om een vragenlijst in te vullen zodat we ons beiden op het gesprek kunnen voorbereiden. In ons gesprek geef ik jou advies over de beste aanpak om van jouw keerpunt een stap vooruit te maken naar een beter leven. Wat heb je te verliezen? Niks toch?

Stuur mij een bericht voor een vrijblijvend adviesgesprek:

KLIK HIER

Deel deze Inspiratiepost:

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.