[INSPIRATIETIP] Een ogenblik geduld alstublieft…

Ons leven bestaat voor een deel uit wachten. We wachten op de bus, we wachten op ons loon, we wachten op afspraken, resultaten, ga zo maar door. Wachten doe je vooral als je geen invloed kunt uitoefenen op wat er komen gaat.

Maar soms wachten we op dingen waar we feitelijk wèl invloed op zouden kunnen hebben. Dan is het een kwestie van actie nemen om de gewenste uitkomst zo snel mogelijk te krijgen. We wachten bijvoorbeeld op de ideale partner, de ideale klant, een stap omhoog op de carrièreladder, een loonsverhoging, dat soort dingen. Het gevaar van alleen maar wachten is echter dat we dat eeuwig blijven doen…

Als je echter de verantwoordelijk voor je leven in eigen handen neemt, krijg je de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op jouw resultaten. Zelfs al gaat het met vallen en opstaan, dan ben je nog steeds op weg naar je doel en de beloning die daarbij hoort. En lukt het niet alleen, zoek dan hulp van iemand die jou daarbij kan helpen. Iemand die dit pad al gelopen heeft en weet hoe hij jou kan begeleiden.

Ik ben Johan Willems en ik begeleid mensen die op een keerpunt in hun leven zijn gekomen. Mensen die hun levensweg hadden gepland maar nu een nieuwe route willen kiezen, die hen daar brengt waar ze echt willen zijn. Mensen die niet meer willen wachten maar de verantwoordelijkheid voor hun leven in eigen hand willen nemen en bereid zijn om te investeren in een beter leven.

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.