[INSPIRATIETIP] De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Natuurlijk. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, niet alle dromen zijn bedrog en geluk bestaat zeker nog. En ja, het kan ook jou overkomen dat het eens goed mee zit zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het is je van harte gegund!

Maar… als je je leven leidt door op dit soort meevallers te rekenen, zou dat nog wel eens kunnen tegenvallen. Rekenen op wonderen, dromen die uitkomen en geluk hebben is een riskante bezigheid. Voor je het weet gebeurt er niks en is het teleurstelling troef.

Zo ook als je in je leven op een keerpunt komt en een andere koers wilt (of moet) gaan varen. Een overlijden, een echtscheiding, een carrière switch, noem maar op. Afwachten tot het leven je vanzelf een andere koers voorstelt is gokken op geluk en je overleveren aan het lot (als dat al bestaat). Spreekt het je niet méér aan om de verantwoordelijkheid voor je nieuwe koers in eigen handen te nemen?

Ik ben Johan Willems en ik begeleid mensen die op een keerpunt in hun leven zijn gekomen. Mensen die hun levensweg hadden gepland maar nu een nieuwe route willen kiezen, die hen daar brengt waar ze echt willen zijn. Mensen die niet meer willen wachten maar de verantwoordelijkheid voor hun leven in eigen hand willen nemen en bereid zijn om te investeren in een beter leven.

Deel deze Inspiratiepost:

Ontvang je graag de Tips per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.