[BLOG 2] – De kwaliteit van je leven

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van 5 afzonderlijke levensgebieden. Of beter: de harmonie tussen die gebieden. Vergelijk het maar met een orkest met verschillende muzikanten en een dirigent: zonder harmonie tussen de verschillende partijen klinkt elk muziekstuk als een chaos. In de kwaliteit van jouw leven ben jij de dirigent, die voor harmonie moet zorgen tussen alle vijf je levensgebieden.

Wat je moet weten, is dat er per persoon een groot verschil is in de resultaten die je per levensgebied behaalt. De een is meer succesvol in relaties, de ander in carrière, weer een ander in zijn fysieke gesteldheid. Dit alles heeft niets te maken met intelligentie, religie, leeftijd enzovoort maar des te meer met bewustzijn!

In de Mastermind-training “Je wordt wat je denkt” geef ik mijn deelnemers een aantal stellingen per levensgebied, waarbij ik hen vraag om aan te geven of ze zichzelf daarin herkennen. Op die manier worden ze zich bewust van de kwaliteit van hun 5 levensgebieden en mogelijk onevenwicht tussen die gebieden.

In de kennis- en inspiratieavond van vrijdag 10 mei bespreek ik de vijf levensgebieden ook en ga ik verder in op de 7 bewustzijnsniveaus die je kunt onderscheiden om in te schatten waar je je in elk levensgebied bevindt. Op die manier ontdek je waar je je levenskwaliteit kunt verbeteren en op welk levensgebied je wilt richten.

In mijn volgende post lees je meer over deze 7 bewustzijnsniveaus.

Bezoek mijn volgende kennis- en inspiratieavond (vrijdag 10 mei) om alvast meer te leren over de 5 levensgebieden en de 7 bewustzijnsniveaus. Je bent van harte welkom!

Schrijf je in voor de proefles:

Momenteel zijn er geen nieuwe trajecten gepland.

Of schrijf je meteen in voor het volledige traject:

Momenteel zijn er geen nieuwe trajecten gepland.

Ontvang je graag de blogs per mail?

Schrijf je hier in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.